pionyr_maly.gif, 3 kB
PS Dr. Mirko Očadlíka
Holešov
Sokolská 70 Tel.: 732 11 22 44
Holešov Web: holesov.pionyr.cz
769 01 E-mail: vsetuly@centrum.cz

Dětská porta - Praha

Letošní finále celostátní Dětské porty se uskutečnilo 1. a 2. února 2008 v divadle Za plotem v Praze Bohnicích. Pionýrská skupina M. Očadlíka se již šest let pravidelně tohoto finále účastní na základě nominací z oblastního kola.

V letošním roce se kromě skupinového vystoupení zapojili také do kategorie jednotlivců. V nejmladší kategorii Dětské porty se zúčastnily Karolína Vaclachová a Aneta Šterbáková, členky oddílu Kamarádi. Děvčata si vybrala tři táborové písničky Kytku, Panenku a Hlídače krav. Vystoupení před opravdovou porotou a plným hledištěm bylo pro ně jistě velkým zážitkem a potlesk diváků tou největší odměnou.

Vystoupení naší hudební skupiny se konalo až odpoledne. V této skupině vystoupilo celkem 11 dívek od sedmi až do 22 let. Děvčata si s velkou chutí zavzpomínala na letní tábory a porotě zazpívaly tři táborové hymny. Divákům se vystoupení líbilo, doprovázeli jednotlivé písničky potleskem a určitě bylo efektní i oblečení děvčat, všechna měla pěkná táborová trika.

Děkuji všem malým i větším zpěvačkám za přípravu na vystoupení i za jejich odvedené výkony při soutěži. Doufá, že i nadále jim budou písničky a společné zpívání přinášet radost!

Jarmila Vaclachová

vedoucí PS M. Očadlíka