pionyr_maly.gif, 3 kB
Pionýrská skupina Dr. Mirko Očadlíka
Holešov
Sokolská 70 Tel.: 732 11 22 44
Holešov Web: holesov.pionyr.cz
769 01 E-mail: vsetuly@centrum.cz
pionyr_maly.gif, 3 kB

„VŠETULSKÉ DOSTAVNÍK” 2010

Dne 20.11.2010 se ve Středisku volného času – TYMY ve spolupráci s PS Dr. Mirko Očadlíka Holešov a Zlínskou krajskou radou Pionýra uskutečnil další ročník postupové soutěže „Všetulské dostavník”.

Vše začalo ráno příchodem členů skupiny TEXAS, kteří pro dnešní akci zapůjčili aparaturu a jeden z členů se ujal práce zvukaře. Poté se postupně začali scházet soutěžící, obecenstvo a také porota.

Moderování pěveckého dopoledne se ujali za SVČ - TYMY Hanka a za Pionýr Holešov Kuba. Úvodním slovem nás také přivítala Jarmila Vaclachová, která je jak ředitelkou SVČ - TYMY, tak hlavní vedoucí Pionýrské skupiny z Holešova. Soutěžilo se celkem ve třech kategoriích a jedné samostatné. Tu samostatnou si vytvořil Jakub Tichý se svým vstupem s písničkami známého písničkáře Jarka Nohavici. Výběr písniček byl velmi pestrý. Ve všech, až na jednu anglickou, zněla krásná čeština, což přivítala pochvalně také porota.

Vše rychle ubíhalo a tak se po druhém kole porota odebrala do zákulisí, aby vybrala vítěze. Porota měla velmi těžkou práci, neboť všichni soutěžící byli skvělí, ovšem nejlepší může být vždy jen jeden a tak nezbývalo, než se dohodnout. Po krátké přestávce porota vyhlásila výsledky. První místa ve svých kategoriích obsadily Vendula Šturmová, Karolína Vaclachová a Nikol Gazdová. Divácké hlasování jednoznačně vyhrála skupina ze ZŠ Zdounky „Pišišvorové”.

Jelikož toto oblastní kolo je soutěží postupovou byli porotou vybráni zpěváci i skupiny, kteří postupují do celorepublikového finále konaného v Praze. Velké poděkování patří sponzorům a organizátorům Pionýra, PS a SVČ.

Další ročník Všetulského dostavníků je za námi. Viděli jsme spoustu krásných vystoupení, nadějných zpěváčků a už teď se těšíme na příští ročník.

Mirda Koumar, fotograf a hospodář PS

Vstup do galerie